woensdag 4 juli 2012

stemmen op de school van mijn zoon

Dag allemaal,
Een keer geen blog over alles wat ik maak , maar over het geweldige techniekproject dat mijn zoon op school heeft gevolgd dit jaar.
Samen met zijn klasgenoten leerde hij van alles over techniek en knutselde dingen in elkaar, maakte een excursie en leerde alles over de luchtvaart.
Een geweldig project waarbij kinderen heel veel hebben geleerd en heel creatief konden nadenken over technische zaken.
Om dat project volgend jaar weer te laten plaatsvinden is zoals jullie zulle begrijpen geld nodig , de overheid draait de kraan dicht en naast een bijdrage van de ouders proberen we nu via sponsoring  het project aan geld te helpen .
Daarom doen we mee met de actie van specsavers.
We staan nu nog op de tweede plek maar met hulp van alle mensen die we persoonlijk of digitaal :))) kennen hopen we snel aan kop te staan , de eerste twee plaatsen per winkel krijgen een geldbedrag.

Mijn misschien wat brutale vraag aan iedereen die dit leest is om te stemmen zodat volgend jaar de kinderen van de Beekvliet weer kennis kunnen maken met techniek op een hele bijzondere manier:
Stemmen kan door op deze link te klikken . Stemmen kan elke vierentwintig uur één keer per emailadres.

Het is al geweldig als je één keer wil stemmen , maar helemaal blij worden we als je er de komende tijd een aantal keren aan denkt of stemt via meerdere email adressen

Je mag mij ook je email adres sturen , dan krijg je vanzelf een bevestigingsmail om de stem die ik dan voor je uitbreng te bevestigen en doe ik dat gewoon elke dag!! stuur dan je emailadres hier naartoe
Alvast heel erg bedankt
groetjes
le(o)nie

4 opmerkingen:

  1. Jullie hebben er alvast een stemmetje bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn stem heb je ook al een keertje, en ik denk dat je mijn mailadres hebt, dus je mag gerust alle dagen stemmen voor mij :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb net via jullie mail adressen weer de stemmen uitgebracht , we staan op de tweede plaats en als dat zo blijft dan gaat het lukken bedankt :))

    BeantwoordenVerwijderen