zaterdag 10 november 2012

poncho

Eindelijk heb ik weer eens wat te melden over iets wat ik zelf heb gemaakt , na alle cadeau berichtjes nu dus weer een echt werkstuk . Ik maakte deze poncho:

Het is de bedoeling dat ik 8 december in Heemskerk op een kerstmarkt ga staan , de bedoeling is dat ik dan mijn zelfgemaakte spulletjes ga verkopen .
Ik heb zoiets nog nooit gedaan , maar het lijkt me heel erg leuk. Er komen meer kramen met creatieve inhoud dus ik heb er zin in .
Deze poncho gaat in ieder geval mee, zit alleen nog met de vraag wat je dan voor zo'n poncho kan vragen , hebben jullie een idee?

6 opmerkingen:

 1. jeetje die heb je prachtig gemaakt!!!
  ja wat kun je daar voor vragen 25 euro?? in de winkel ben je het ook kwijt en dan is het nog wel machinaal gedaan, ik weet het niet hoor lijkt me een normale prijs?

  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een supermooie poncho geworden. Hoeveel garen heb je gebruikt en wat zijn de kosten daarvan? dta moet het dus zeker opbrengen. Op het forum van www.hobbydoos.nl heeft het er weleens over gegaan. Misschien kun je daar tips vinden.ik heb al even voor je gezocht maar kan het niet 1.2.3 terugvinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zó mooi!

  Je moet het niet te duur maken maar ook zeker niet te goedkoop, want het schijnt dan zo te werken dat mensen denken dat het dan niet veel kan zijn.
  Het is een klein kindermaatje toch? Zelf denk ik aan 17,50 tot 20 euro?
  Vanaf maat 128 wordt kleding altijd iets duurder.
  groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bedankt dames ik ga nog even diep denken , het is ongeveer maat 122 en zelf dacht ik zo rond de 15 euro , denk dat dat wel reeel is vooral omdat ik alleen de roze wol heb gekocht de grijze wol heb ik cadeau gekregen van een dame die niet meer kon breien maar wel nog een zak met bolletjes wol had.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou in de winkel kost zo eentje ook wel best wat dus ik zou wel minstens 25 euro vragen als ik jou was.
  Maar als je dan veel afwijzingen krijgt omdat hij te duur is, kun je altijd nog de prijs verlagen!!
  Veel plezier daar!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja dat kan natuurlijk ook , als het niet verkoopt een beetje zaklken , bedankt voor de tip

   Verwijderen